slapen.slapen en nog eens slapen - Reisverslag uit Miami, Verenigde Staten van Jeanne Jacobs - WaarBenJij.nu slapen.slapen en nog eens slapen - Reisverslag uit Miami, Verenigde Staten van Jeanne Jacobs - WaarBenJij.nu

slapen.slapen en nog eens slapen

Door: jeannehenkgotoamerika

Blijf op de hoogte en volg Jeanne

10 September 2011 | Verenigde Staten, Miami

Goeiemorgen allemaal,
Gisteren avond zijn Henk en ik lekker uit geweest eten bij een grill resaurant naast ons hotel.
We hadden voor de verandering(haha0 een hamburger met kaas en bacon besteld, nou het leken er wel 2 naast elkaar, zo Bigggggggg
Met moeite opgekregen,maar was wel lekker,geen sojaburger van mc drek hoor,maar een echte housemade hamburger.
Daarna zijn we weer naar ons hotel gegaan en het eerste wat we gedaan hebben :de airco uit(volgens mij verlangen ze hier naar de noordpool)want na al die kou in ons kikkerlandje zijn we nu toe aan echte warmte van de zon en niet van de verwarming.Dus we genieten van ieder zonnestraaltje,alhoewel het flink begon te hozen toen we net hier waren en op the weatherchannel waarschuwde ze voor wateroverlast(kennen ze hier dus ook).Maar een voordeel koud is het hier niet,het blijft tijdens de buien gewoon 30 graden.
Om 20.30 Miami tijd ben ik gaan slapen(bij jullie was het toen 2.30 s'nachts). En vanmorgen waren we dus om 7 uur wakker en zijn toen om 8 uur gaan ontbijten.
Lekker buiten dachten we, maar de vliegtuigen komen hier zo laag over dat je de kerosine ruikt en je bijna door de raampjes van het vliegtuig naar binnen kunt kijken.
Dus rustig, nou nee oordopjes waren welkom en een megafoon,want iedere 5 min. kwam er wel een over.Maar wat wil je als we hier de Interstate oversteken(wat niet mag natuurlijk) staan de airplanes voor het grijpen.Dus zo dichtbij het vliegveld zijn we.
Ja mensen en nu zit ik achter mijn laptopje en Henk is autoraces aan het kijken en straks om 12.00 worden we onder in de lobby verwacht en brengt ons de shuttlebus naar de terminal van de Carnival Liberty.
En dan begint onze cruise over de caribische zee naar Czumel,CaymanIslands en Jamaica.
Henk en ik wensen jullie een hele fijne week en jullie zien wel of ik online ben op het cruiseschip en anders tot over een week weer in Miami in het Beachcomber hotel,waar ze schijnbaar ook gratis wifi hebben.
Met het thuisfront blijf ik natuurlijk via de telefoon contact houden. Andre en de rest doe rustig aan.(ook Henry Eilers een van de clienten uit mijn busje van het PSW die me ook via deze site kan volgen Groetjes;Jeanne en Henk.
Andre doe niet te veel in je nieuwe huisje en geniet effe van je vrije tijd. Liefs Pap en Mam. Knuffel.

• 11 September 2011 - 14:44

Yvonne Teeuwisse:

Leuk om te lezen. Lekkere big size porties in Amerika hè. Ik moet altijd nog lachen als ikmensen met hun doggie-bag weg zie gaan, maar ik krijg ook nooit mijn bord leeg daar, hoewel... ik hou van eten. Hé, ik zie nu ook foto's van jullie, wat is dit gaaf. Heel veel plezier. Kus Yvonne

• 11 September 2011 - 15:16

Johan En Wil :

Heij jullie daar in die hitte geniet er maar van voor dat je het weet zitten jullie weer in ons koud landje
    groetjes johan, wil en patricia