Aankomst Fort Lauderdale - Reisverslag uit Fort Lauderdale, Verenigde Staten van Jeanne Jacobs - WaarBenJij.nu Aankomst Fort Lauderdale - Reisverslag uit Fort Lauderdale, Verenigde Staten van Jeanne Jacobs - WaarBenJij.nu

Aankomst Fort Lauderdale

Door: Jeanne

Blijf op de hoogte en volg Jeanne

09 November 2014 | Verenigde Staten, Fort Lauderdale

Back in the USA, en regen,kon wel Nederland zijn. We waren om 10.30 van boord gegaan, want we hadden toch tijd genoeg. Alles ging gesmeerd,zoveel mensen en dan alles zo strak en volgens plan laten lopen,petje af voor de Royal Caribean. En omdat het regende maar snel een tai genomen naar ons hotel Ocean sky resort aan de zee.
daar konden we al meteen op onze kamer, het hotel was super. Kamer zeer ruim ,balkon, zicht op zee.wat willen we nog meer(ZON) . Na onze mail nagekeken te hebben en op facebook gezet dat we weer back online waren, hebben we nog even met onze Andre via skype gepraat.
aarna zijn we nog even wat gaan wandelen,het was droog op dat moment, maar voordat we weer terug waren zijn we door en door nat geworden. dus maar weer een warme douche en daarna lekker hieronder in het hotel restaurant gaan eten. daarna op tijd naar bed. Ja we moeten weer in het ritme komen hoor.