Naar huis
Door: Jeanne
Blijf op de hoogte en volg Jeanne
12 Oktober 2013 | Nederland, Meijel
Het beestje is ons weer heel goed van dienst geweest.
1534 mile hebben we gereden,of te wel 2469 km. door de staten Nevada,Utah,Arizona en California.
Een trip om nooit te vergeten,getuige de vele foto's die zijn gemaakt. (meer als 200) en de video opnames natuurlijk.
We hebben veel gezien, ondanks de sluiting door de shutdown van de National Parks, we hebben ze eigenlijk niet gemist omdat we op heel veel plekjes zijn geweest waar normaal niet zo veel toeristen komen,maar heeeeel mooi zijn. Het zijn de vergeten/erborgen plekken in de mooie natuur van deze staten.
En mede dankzij onze Andre die het prachtig vond om alle folders goed na te lezen en dan de plekken in te programeren in zijn TomTom,kwamen we op deze mooie plekjes.
Oke, nadat we de auto ingeleverd hadden zijn we met de shutlle naar het vliegveld gebracht. Daarna nog een ontbijt tot ons genomen, voordat we aan de lange reis naar huis begonnen.
Om 9.40 vertrok ons vliegtuig naar Houston waar we een overstap hadden naar Amsterdam.
Zaterdag morgen waren we om 9 uur weer op Schiphol, en ja hoor nu liet mijn koffer op zich wachten,we dachten al :toch niet weer...
Maar gelukkig daar kwam het koffer aan en jawelhoor al weer helemaal open geweest en weer alles doorelkaar geschommeld.(bij aankomst ook al)Schijnbaar vallen ze over mijn kleine schoudertasje met een metalen riem aan.Want het tasje hebben ze allebei de keren half gesloopt.
Maarja ik had tenminste mijn koffer. Toen na een bakje ouderwetse Hollandse Koffie hebben we de chauffeur van 123 parking gebeld en binnen 10 minuten was hij er. Koffers ingeladen en naar Aalsmeer waar onze eigen auto al op ons wachtte.
Snel koffers inladen en naar huis,waar Angele,Jacky en opa en oma op ons wachtte. Eindelijk thuis van onze USA trip. Een mooie tijd met ons drieen,maar hopenlijk de volgende keer met ons vieren,want onze Andre laat zijn Angele echt niet meer alleen. Maar het ging nu eenmaal niet anders. Zij heeft het hier allemaal in de gaten gehouden en samen met opa boodschappen gedaan,voor mijn en Andre's planten gezorgd, en Jacky verwent.
Lieve,lieve Angele bedankt voor alle goede zorgen.En opa en oma ook natuurlijk.
Ook *Carla*, die natuurlijk in ons hart en gedachten ook weer mee is geweest en een goeie beschermengel is geweest tijdens onze reis.
Lieve mensen bedankt voor jullie reacties en tot de volgende keer.
Onze vakantie zit er weer op,maandag weer werken,en het gewone leventje begint weer.MAAR DE HERRINNERING BLIJFT.
BYE,BYE, SO LONG,TAKE CARE.
JEANNE,HENK EN ANDRE, *CARLA* ANGELE EN HET THUISFRONT EN JACKY.